torsdag 1 april 2010

Glad Påsk!

Nu vilar jag mig frisk. Är alldeles för trött och känner mig lite sliten. Jag inser att jag också behöver några dagars paus från min träning. Ute har ett kallt regn hängt i några timmar men nu ljusnar det. Jag tror att de skiften som sker när naturen går in i en annan årstid påverkar oss på en mängd sätt, bort med det gamla - in med det nya. Så jag ändrar min inställning lite grann. Känns rätt att lyssna mer inåt. Yoga utan den fysiska delen under några dagar. Läser en helt fantastisk bok. Igen :) Förmodligen har ni läst något av Eckhart Tolle. Själv läser jag för första gången något av honom, En ny jord. Ditt inre syfte. Den är verkligen fylld med klokhet. Får svar på en mängd tankar och frågor jag knappt förmått formulera. Jag återkommer till den senare. Nu vill jag önska er alla en riktigt skön påskhelg med massor av choklad och vila!

6 kommentarer:

  1. Önskar dig det samma fina du..var rädd om dig men du lyssnar ju redan inåt så jag tror att det kommer att bli bra. Kram!
    Ps. har försökt läsa den boken men har lagt den på hyllan..gav mig inget då jag läste den..kanske ska försöka igen.. :)

    SvaraRadera
  2. En stor påsk kram till dig! Nu tar jag Magnus under armen o drar ( 100 kg) Nej då men nu ska graven prydas med de finaste stenar jag kan hitta, jag ska hälsa Gotland från dig;)
    Tänk att sist jag steg ombord på färjan så var han brevid mig, jag fick knyta en scarf över hans mun så att inte munskyddet skulle synas, det var liksom kravet för att få gå igenom folkmassan, munnskydd alltså. Petter valde en röd scarf o han såg ut som en bandit så det blev helt ok. Nu slipper han munnskydd, mitt lilla hjärta åker med mig som som den fina ande han nu är.
    Kramar till dig vännen.

    SvaraRadera
  3. Låter klokt och riktigt skönt...! jag tror också att årstidernas förändringar påverkar oss. En god bok gör nog susen... och lite choklad..:) har inte läst något av honom men har allt tänkt göra det.
    Fin påskhelg önskar jag dig!
    Kram

    SvaraRadera
  4. vila! njut! andas!
    vilka goda råd...jag tror jag försöker mig på att göra som du. ha en skön påskhelg.kram

    SvaraRadera
  5. hejhej!
    hoppas att du har haft en bra påsk med nära och kära och att du mår bra!? Ta hand om dig! kramar

    SvaraRadera
  6. hej hej!
    det är bra att du vilar dig frisk. jag ser på påsken med förväntan, våren är på väg och det dyker upp små tussilago, krokusar och snödroppar i jorden.

    ljus*
    /S

    SvaraRadera