onsdag 8 september 2010

:Om Yoga


Nätet är fantastiskt. Internet. Kan innehålla så otroligt mycket skräp. Men också riktiga juveler. Eller sättet att hitta människor. Och hur enkelt det kan vara. Jag blir lika barnsligt glad varje gång det händer. Den 30 november skrev jag ett inlägg om den härliga svenska yogaboken :Om Yoga av Lisa Ljung Strömberg, Kia och Magnus Naddermier och häromdagen hade en av av författarna, Kia Naddermier hittat till min blogg och det inlägget! Lite fantastiskt känns det på något vis... Och hon har en blogg också. Förståss. Och vill du läsa om henne och boken och se några uppslag så kolla här:
http://yogaparis.wordpress.com/om-yoga/ Tyvärr är boken slutsåld i Sverige, men vi håller tummarna för att den trycks igen. Någonstans. Fler behöver få hålla den i sin hand!

5 kommentarer:

  1. Hej hej!
    Jag hoppas de trycker den boken igen! Jag har varit på jakt efter den. Internet är riktigt roligt på det sättet! Kul med nya vänner.

    Shanti*
    /V

    SvaraRadera
  2. Nämen vad roligt!:) Nätet kan vara fantastiskt å jag håller tummarna för att den trycks igen. Kram!

    SvaraRadera
  3. Åh, min första riktigt riktiga yogabok - den som verkligen blåste liv i min yoga. Öppnade upp. Inspirerade. Så tacksam att den finns i min bokhylla. SÅ TACKSAM.

    SvaraRadera
  4. Yoga världen är stor, men samtidigt liten. En stor trygg famn som ger rum åt alla.

    Vilken tur att vi har varandra att bolla yoga filosofiska tankar med.

    KRAM!

    SvaraRadera
  5. Vad härligt! Det var den första yogaboken som jag hade och jag har nog faktiskt undrat om dom som skrev boken fortfarande håller på. Här kom svaret. Vad impad jag blir av de vackra bilderna på Kia.

    SvaraRadera