torsdag 18 november 2010

Fläskar på!

Vaknar med en mörk molande trötthet. Segar mig upp. Till min yoga. Ljusen och rökelsen får mig att ändå vakna lite mer. Kämpar på med det jag har fått. Och idag gör det bara ont. Jag blir inte lessen. Allt förändras. Och efteråt. Ni vet rushen?! Kicken! Glädjen! Den tar tag i mig så jag bara måste skråla för full hals i bilen till jobbet. Bruce Springsteen sjunger Brilliant disguise, en av mina favoritlåtar med honom och rutorna skallrar. Sitter kvar i bilen på parkeringen och sjunger. GLAD. Tänker på att förklädnader kan se så olika ut. Låten känns som en present. På flera plan. Om ni förstår? Får erbjudanden då och då om olika saker och sajter jag kan länka till eller sälja men har hitills tacka nej. Men nu. Får ett mail från en kille i Norge som driver en sajt om alternativmedicin. Han vill länka till mitt förra blogginlägg...Jag blir glad! Kan inte neka till det och jag delar det med er. Får man det? Eller ses det som klubben för inbördes beundran? Som någon skrev lite surt... Nej så stränga ska vi väl inte vara mot oss själva? Att vi inte får bli glada för beröm? Idag vill jag ägna mig åt det som är glatt och gott, med allt jag får från yogan. Det vi delar. Glädjen. Och när mina problem dyker upp, vilken form de än har, då delar jag ju det också. Så jag fläskar på idag, spelar högt, sjunger falskt men glatt, njuter av att bo i mig själv och som grädde på moset, här kommer länken:


http://alternativmedisin.org/2010/11/17/anikka-lever-og-ander-for-yoga/

5 kommentarer:

  1. Hej Annika!
    Så är det verkligen vissa dagar, yogan gör lite ont men gör så gott inuti.

    JA - dela med dig av glädjen.

    Visa saker som vi gör kanske kan kännas lite egoistiska, men om människor runt omkring oss blir glad av det som vi säger kanske vi ska fortsätta med det?

    Kramar*
    /V

    SvaraRadera
  2. Fläska på! Var glad och dela med dig. De som inte kan ta emot det kan nog inte må så bra. Stor skillnad på att vara genuint glad och att bara skryta, tycker jag.

    Jag får också en del erbjudanden och förfrågningar, men jag är också väldigt restriktiv med sådant, det ska vara något jag tror på.

    Det här var fint. Och rätt. För dig.

    SvaraRadera
  3. Andas in du bara! Vi delar din glädje, sprider den!

    SvaraRadera
  4. Fläska på du!!! Det smittar så härligt!!:)
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Heja Annika, heja!

    Fredagskramar från Osaka!

    SvaraRadera