onsdag 1 maj 2013

Reser imorgon

Vår. Kyliga luft. Men varmt i solen. Inte så mycket vind längre. Veden staplas. Pelargonerna står ute över natten. Citronträdet får lov att sova inne än så länge. Allt är krattat. Förberett för det gröna. Jag är fortfarande lite rosslig och snuvig. Trött. Lite näsblod. Men imorgon reser vi. Jag och min dotter. Till Wien på en yogakurs och det känns på ett sätt lite obeskrivligt. Att vi två ska resa tillsammans och träna för min lärare. Vår lärare. Min dotter är bara 25 år men har yogat sedan hon var 15. Har tränat för Z för 6 år sedan. Vi har båda förväntningar förstås. Det är svårt att förhålla sig neutral inför att resa. Men när man delar blir det större. Vi har hyrt en liten lägenhet i centrala Wien. Med en kvarts promenad till dojon. Åh. Det är 22 grader varmt där nu. Kanske blir det svalare. Kanske blir det regn. Inget av det spelar någon som helst roll. Vi reser imorgon. Och jag har bestämt mig att låta laptopen  stanna hemma den här gången. Det är också ett skönt beslut. Att släppa skrivandet helt. Vi får se hur det känns. Allt måste ändå testas ibland. Fokus på yogan. På oss. Ååååh!

10 kommentarer:

  1. Ha en underbar resa! Kram

    SvaraRadera
  2. Så glad att ni får göra denhär resan, på flera sätt, tillsammans!
    Varm yogakram ♥ och allt gott på er färd!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är så härligt! Tack och varm yogakram tillbaka!

      Radera
  3. Jag önskar er en alldeles underbar resa! Så härligt och spännande...hoppas att ni kan njuta och leva varje ögonblick till fullo <3

    Kram
    Mia

    SvaraRadera
  4. Vilken lyx för dig att ägna dig åt yogan & ha med din dotter. All lycka på resan:-). Kram

    SvaraRadera
  5. Vad roligt att ni åker tillsammans, du och din dotter. Och vet du, jag tycker att det är bra att du lämnar datorn hemma. Det låter så härligt avkopplande och skönt.
    Än en gång - ha en skön resa och vistelse! :)
    KRAM

    SvaraRadera
  6. Vad mysigt ni kommer fa! Jag gillar Wien! Kram

    SvaraRadera
  7. Ha're så bra! Ser fram emot din rapport när du kommer hem igen:)
    Kram Carina

    SvaraRadera
  8. dotter, wien och yoga, låter underbart! nyfiken på den staden...
    ha det helt fantastiskt gott, rå om er själva och varandra.
    ses när du är tillbaka igen!
    kramar

    SvaraRadera