tisdag 25 juni 2013

Sömn och välmående

















Går på massage. Den ska vara "taktil", det vill säga mjuk och strykande. Men massören är snart nere på djupet. Både i nacke och ländrygg. Det lossnar. Kliver ut mjuk. Både i skinn och kropp. Sover som en baby. Vaknar ur en djup sömn och känner hur något släpper mentalt. Sover djupt hela natten. Min man säger att jag snarkar innan huvudet når kudden :) Och det är så skönt att få sova! Och jag fortsätter med min lilla "detox". Chlorellan mullrar i magen och det händer saker. Jag följer med. Fast förankrad i att jag snart är på väg upp. Vi äter spenatsoppa med ägg. Tänk att något så simpelt är så gott. Och ekologiska ägg! Kan aldrig äta några andra. Ja jag vet att de är dyra. Jag har råd. Vet att inte alla har det. Jag lägger mer och mer pengar på mat. Det är värt det i alla slutändar. Imorgon skall jag lägga till en smoothie på morgonen. Ikväll blir det promenad. Och yoga. Igen. Hela trädgården blommar. Schersminer, klematis och rosor. Jag konserverar doften i mitt sinne. Schersminer doftar som smultron.

7 kommentarer:

  1. Välmående.
    Sammanfattande, livsbejakande och så härligt.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Spenatsoppa med ägg är dte bästa jag vet. Kramen!

    SvaraRadera
  3. Låter härligt!! Spenatsoppa blev jag sugen på:)Bilden på lillstugan är så fin. Andas svensk sommar.

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  4. tre träffar!
    har precis varit på shiatsu!
    älskar spenatsoppa, alternativt mammas grönkålssoppa, med ägg!
    har beslutat för inte så länge sedan att jag bara vill äta våra hönors ägg, och ekologiska ägg i sverige exempelvis. (i israel är standarden helt fruktansvärd)

    kramar till dig,
    åh så fint och grönt där hos er!

    SvaraRadera
  5. Någonting jag tycker att du absolut ska testa är healing med kristaller. Min mor har gjort det på mig ett par gånger och jag är som en ny människa, nästan i alla fall ;) Konstiga känslor kommer upp, man fryser, svettas, ja, allt kan hända. Somnade bums andra gången hon gjorde det på mig, har även börjat gråta och hon har gjort så att mina HEMSKA vattensamlingar släppt en del gånger också :)

    Helt klart värt!

    SvaraRadera