fredag 25 oktober 2013

Hjärtat expanderar och svämmar över


Jag vaknar lycklig. Rakt igenom. Analyserar inte varför, jag bara konstaterar det. Mitt hjärta känns större. Mjukt och varmt i min kropp. I mina tankar. Solen lyser. Jag arbetar inte på fredagar på mitt vanliga jobb, den dagen är vikt för mitt företag. Brukar träffa klienter och göra administrativ sysslor. Kanske unna mig lite egentid. Idag är hela dagen min! Egentid hela dagen lång. Ingen klient och pappersjobbet är avklarat tidigare i veckan. Jag njuter. Vaknar tidigt men lyckas somna om. Bara det! Och tassar sedan upp i mina nya ulltofflor. Dricker kaffe på verandan. Utomhus! Det är varmt. Det är bonus i tillvaron, bara att njuta. Lite extra peppad över vad jag läste hos Nina häromdagen, bara strunta i hushållssysslorna, de springer inte bort. Bara vara i stunden. Jag behöver verkligen det. Långpromenad och syrepåslag. Mjukt snett solsken. En del löv finns kvar. En del har singlat ner Gräsmattan grön och lite novemberoverklig. Vi är ju snart där. men just nu känns det som vårväder. Det otroligt slitna uttrycket fånga dagen gäller i allra högsta grad. Yogan hjälper mig igenom och vidare. Men även människor runt mig. Och i bloggvärlden. Jag blir så stärkt och peppad och ibland fundersam kring det jag läser hos er alla. Jag vågar inte räkna upp er ifall jag glömmer någon, men ni vet ju var jag lämnar avtryck efter mig  :) Idag vill jag krama er allihopa ♥ med risk för att låta alldeles för jolmig och soft. Mitt hjärta expanderar helt enkelt.








Sista äpplena hänger envist kvar.






Måste kisa för att det är så soligt! Ser lite trubbnäst ut som ett troll men det bjuder jag på just idag :)

12 kommentarer:

  1. Skön känsla! Och det smittade av sig också, tack :)

    SvaraRadera
  2. Så underbart, att "bara" vara <3

    SvaraRadera
  3. Åh, jag är alldeles...berörd, jag har kikat på din fina hemsida för Stillastund samt lyssnat på intervjun med dig om sorgebearbetning, din vackra röst och det "självklara" i allt du säger öppnar genast rätt bearbetade kanaler, men ändå alltid känslofyllda, inom mig. Jag förlorade min fina mamma i en trafikolycka när jag var 28 och hon endast 52, och det går aldrig "över", men livet har så mycket glädje och rikedom att det har till slut liksom "fått vara som det är", jag tror att du vet hur jag menar.
    Tack för allt fint och stilla som du påminner om att tillvarata i din blogg. Varm kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den där taggen som sorgen ger, den kan vara skönt att slippa även om saknaden aldrig försvinner. Det är just den taggen jag jobbar med. Stor kram och tack för dina varma ord!

      Radera
  4. Hoppsan, lyckades inte lämna ovanstående kommentar med rätt namn och med bild..

    SvaraRadera
  5. åh! blir glad och varm. särskilt med tanke på att mitt hjärta känns litet och ganska kallt i dagarna. tack för dina ord,
    dom träffar alltid rätt hos mig!
    kramar

    SvaraRadera
  6. Tack för era rara ord, hjärtan och kramar. Kommer right back at ya!

    SvaraRadera
  7. Tänkte just skriva att du var så vacker på den där bilden, trubbnäst troll eller ej. Alltså, det ÄR ju sant detta att skönhet kommer inifrån. Det är liksom inte våra anletsdrag som är "vackra" eller inte, det är vår energi som flödar genom och ut ur oss när vi öppnar upp vårt hjärta så att det svämmar över. Jag såg öht inget troll när jag tittade på fotot, jag såg en människa i harmoni och kontakt med livsflödet. Och det finns inget vackrare.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh Sol, tack, det var prcis vad jag behövde läsa idag! Och hur rätt har du inte?

      Radera